Orvar's Rush Vine

Thank Orvar It'S Friday.

Så underbart skönt

Det finns några saker som jag tycker är så otroligt skönt och en sådan sak är massage. Det är så underbart att gå på massage eller att få massage av sin man. Ja det är så avkopplande och musklerna känns så härligt mjuka efter en massage.

Det är bra att det finns så många ställen att gå till

Ja det är ju underbart att man kan välja vart man ska gå, och jag tycker att det är en sådan bra present att ge bort till någon som man vet behöver det eller som verkligen älskar att gå på massage som jag själv.
Ja att få en massage i present är så härligt för man kanske inte alltid har möjlighet att skämma bort sig själv med att gå på det, men då är det ännu roligare att kunna ge bort det i present till någon som man vet kommer att uppskatta det mycket.

Det är bra att det finns så många bra ställen att gå till och det är kul att prova nya ställen, jag har läst om ett ställe som ger massage i Sollentuna. Det vore kul att prova på det, kan tänka mig att det är super skönt och härligt att få massage där. Det kanske får bli det nästa gång som det är dags för en liten egen tid och få unna kroppen något härligt.
Så om man vill ha ett litet tips på vad man kan ge någon kär i present så tycker jag att ett bra förslag är att ge bort en massage så att den personen får njuta och ha det skönt för en liten stund.
Sen så är det väldigt härligt att ge varandra massage hemma, en härligt fotmassage är också väldigt uppskattat. SÅ det behöver inte kosta pengar om man inte vill lägga det på det. Då kan man göra det själv.